Om oss

Vakttelefon – 24/7​
+47 478 10 989​

HS VVS: Din lokale rørleggermester

HS VVS er et ledende rørleggerfirma som har etablert seg som en pålitelig og profesjonell leverandør av rørleggertjenester i vårt nærområde. Med et team av dyktige og erfarne rørleggere er vi dedikerte til å levere førsteklasses løsninger for både private og kommersielle kunder.

Vårt team av kvalifiserte rørleggere jobber kontinuerlig med å holde seg oppdatert på de nyeste teknologiene og bransjestandardene. Dette gjør at vi kan tilby innovative og energieffektive løsninger til våre kunder, samtidig som vi tar hensyn til miljøet og kundens lommebok.

Kundetilfredshet er hjørnesteinen i vår virksomhet, og vi er stolte av vår evne til å lytte nøye til kundens behov og foreslå skreddersydde løsninger som passer deres budsjett og preferanser. Med vår personlige tilnærming og fokus på detaljer, sikrer vi at hvert prosjekt blir utført med presisjon og omsorg.

Vi har løsningen for alle dine rørleggerbehov!
Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon.

HS VVS’ misjon

Å levere overlegne rørleggertjenester som overgår kundenes forventninger, ved å kombinere faglig dyktighet, innovasjon og bærekraftige løsninger for å skape varige verdier og tillit.

Hvorfor velge oss?


HS VVS er dypt engasjert i å tilfredsstille kundenes behov ved å levere skreddersydde, pålitelige og høykvalitets rørleggertjenester.

24/7 Nødtjenester​
Erfarne rørleggere​
Konkurransedyktige priser​
Høy faglig kompetanse​
Pålitelige og effektive​​
Miljøvennlige løsninger​
Skreddersydde tjenester​
Rask responstid​
Kvalitetsgaranti​
Gratis befaring​
Scroll to Top